Дознај Повеќе!

Горсај - кичево

Досегашни настани

inGco промоција

Промоција на брендот INGCO во склоп со
EFTINIJA IMPEX

Дел на промоцијата

ДОО „Горсај“ - Кичево во соработка со компанијата „Ефтинија“ во текот на денешниот и утрешниот ден спроведуваат викенд акција на производите од супер брендот INGCO со 10% намалување на цена за сите производи!

производи

Изобилуваме со голем број најразлични производи.

Мал број од нив се прикажани на десно наведените слики, а за повеке информации упатете се кон нашата Facebook страна.

Посетете ја нашата Facebook страна за повке информации!